Orasele cu cele mai luxoase hoteluri din lume

Dezvoltarea turimului fara precedent din ultimii ani, a incurajat cresterea numarului hotelurilor de lux, nu doar in orasele celebre, ci in mai toate colturile lumii. Cele mai luxoase 400 hoteluri din lume, dar si topul oraselor in care le putem regasi pe cele mai multe dintre ele, dupa Forbes Travel sunt:

Londra (14 hoteluri)

Londra este una dintre cele mai importante metropole financiare ale lumii si este si orasul cu cele mai multe hoteluri in topul Forbes Traveler 400 Hotels. Printre cele 14 locatii de lux se numara: The Ritz, Brown's Hotel, The Stafford, Claridge's, The Connaught, The Dorchester, Four Seasons London, The Goring, The Lanesborough, Mandarin Oriental Hyde Park, Dukes Hotel, InterContinental London Park Lane si The Milestone.

New York (12 hoteluri)

New-York-ul, orasul care nu doarme niciodata se lauda cu 12 hoteluri mentionate in topul 400 al celor mai luxoase hoteluri din lume: Carlyle Hotel, Four Seasons New York, Hotel Gansevoort, Mandarin Oriental, The Mercer, Ritz-Carltons, St. Regis, Trump International, Hotel Plaza Athenee, The Lowell si The Peninsula.

Los Angeles (8 hoteluri)

Datorita hotelurilor precum Beverly Hills Hotel, Beverly Wilshire Beverly Hills Four Seasons, Four Seasons Hotel Los Angeles, The Peninsula Beverly Hills, Bel-Air, Raffles L'Ermitage Beverly Hills, Shutters on the Beach si Viceroy Santa Monica, Los Angeles este pe locul al treilea in topul oraselor cu cel mai mare numar de hoteluri de clasa mondiala.

Paris (7 hoteluri)

Cel mai vizitat oras din lume, Parisul se lauda cu 7 hoteluri de cinci stele de neuitat, printre care se numara: Four Seasons Hotel George V, Hotel de Crillon, Hotel Le Bristol, Hotel Ritz, Le Meurice, Park Hyatt Paris-Vendôme si Plaza Athenee.


Dubai (6 hoteluri)

Desi poate nu ne-am asteptat, cel mai mare oras din Emiratele Arabe Unite are doar 6 hoteluri de lux, dar se va clasa cu siguranta pe o pozitie mai buna a topului anul acesta, o data cu finalizarea unor hoteluri de lux ce vor concura cu deja-consacratele Burj Al Arab, Le Royal Meridien Beach Resort and Spa, Jumeirah Beach Hotel, Madinat Jumeirah, One&Only Royal Mirage sau the Fairmont Dubai.


Bankok (6 hoteluri)

In capitala Tailandei, luxul devine din ce in ce mai mult o caracteristica standard. Sase mari lanturi hoteliere se regasesc in Bankok, printre care: Four Seasons Hotel, The Oriental, The Peninsula, The Sukhothai, Grand Hyatt Erawan Bangkok si Shangri-La Hotel Bangkok.





0 Responses