Destinatii Exotice: Marrakech

Situat in mijlocul Marocului, Marrakech este unul dintre cele mai importante centre turistice din Africa de Nord, fiind renumit pentru gradinile si monumentele sale de arhitectura din parte veche a orasului numita Medina.

Desi vizitat anual de turisti din toate colturile lumii, Marrakech nu si-a schimbat deloc caracterul si infatisarea. A ramas acelasi centru renumit atat pentru monumentele sale, pentru multimea de muzicieni si povestitori adunati zilnic in Jamaa El Fna, cat si pentru celebra Moschee Koutoubia, vizibila din orice parte a Marrakechului.
Daca vizitati acest loc minunat, nu exitati sa mergeti si in Menara Gardens, care se crede a fi cel mai romantic loc din Marrakech.
Tot aici, in Marrakech exista un loc magic, o adevarata oaza de liniste de o frumusete paradiziaca, un loc in inima plantatiei de palmieri, de portocali, maslini si peste 5000 de trandafiri. Este vorba de Clubul Med din Palmeira. Aici te poti relaxa ore intregi in gradina strabatuta de canale traditionale, veritabile oaze sau fantani si bazine, care raspandesc o prospetime incantatoare.
Daca doresti sa ai parte de o ingrijire aparte, SPA-ul "Cele cinci lumi" este dispus oricand sa te primeasca. Daca ai evoie de putina destindere, poti juca o partida de golf, tenis, tir cu arcul sau poti merge la fitness. Pentru a descoperi deliciile bucatariei amrocane mergeti in restaurantul cu specific marocan si nu veti fi dezamagit de serviciile impecabile de care veti avea parte.

Ce poate fi atat de special la acest loc?


Absolut totul: incepand cu diversitatea obiectelor multicolore ce se regasesc prin piete (maimute, serpi, preparate delicioase, materiale colorate, mirodenii, covoare, suveniruri) pana la adunarile musulmanilor din fiecare dimineata, in pietele publice sau gradini, pentru rugaciune. Marrakech este locul unde gasesti de toate, este centrul diversitatii si al mixului cultural.
0 Responses