Destinatii Exotice: Spania

Soare, plaja, nisip fin, apele limpezi si tarmurile Mediteranei fac ca Spania sa atraga mii de turisti in fiecare an. Cea mai populara destinatie este insa Costa del Sol/Coasta Soarelui, unde statiunile de pe tarmul acesteia reprezinta atractia zonei.
Aceasta frumoasa parte a litoralului spaniol, Costa Del Sol, se intinde de la Nerja până la Gibraltar. Amplasarea excelentă favorizează accesul foarte uşor spre vizitarea oraşelor: Granada, Sevilia, Cádiz, Málaga şi Cordoba. Datorită climei foarte blânde, în această zonă, sezonul turistic durează, practic, tot anul. Posibilitatile de distractie sunt diverse: de la renumitele plaje, soare, mare şi distracţii până la viaţa tumltoasă de noapte, cu multe discoteci, pub-uri, baruri şi restaurante.
Insulele Canare si Baleare ofera turistilor optiuni departe de imaginatie: plajele din Formentera si Mallorca sau frumusetea vulcanica a Arhipelagului Canare iar noi va trimitem in regiunile Andalusia, Catalonia, Insulele Baleare si Canare, va cazam la Barcelo Hotels & Resorts, hoteluri de 4* si  5*,  situate in  Málaga si Cádiz, Mallorca, Gran Canaria, Lanzarote sau Tenerife.
0 Responses