Cele mai vizitate destinatii turistice din America

1. Time Square din New York
Cel mai impunator loc din New York, vestit pentru teatrele de pe Broadway, cinematografele si siglele gigant, Time Square, este locul cel mai vizitat din America, unde ai ocazia sa cunosti viata americana asa cum este ea in filme. Zona turistica ofera nenumarate posibilitati de divertisment iar de aici se poate merge pe jos, cu limuzina, cu bicicleta sau cu autobuzul in excursii de explorare a celorlalte parti ale orasului.


2. The Las Vegas Strip, Nevada
Las Vegas este cel mai populat oras din statul Nevada, fiind o statiune de renume internatonal datorita jocurilor de noroc, posibilitatilor de shopping si divertisment. Insumeaza peste 31 milioane de vizitatori pe an, cca 80% din populatia activa a orasului, ceea ce demonstreaza ca Las Vegas Strip inseamna mai mult decat sclipici si jocuri de noroc. Este practic orasul care nu doarme niciodata.


3. National Mall and Memorial Parks, Washington, D.C.
Zona detine cateva din cele mai vechi parcuri protejate din Serviciul de Parcuri Nationale. O serie de parcuri memoriale isi au locul aici, printre care: Washington Lincoln, Jefferson Memorials,parcuri memoriale vietnameze, insa principala atractie a turistilor ramane Parcul National.

4. Faneuil Hall Marketplace, Boston
Aceasta piata este vizitata anual de 20 de milioane de turisti. Piata inglobeaza 4 locatii istorice intr-un singur loc: Faneuill Hall, Quincy Market, Piata de Nord si Piata de Sud, locuri de promenada pentru jongleri, muzicieni, magicieni. Exisat peste 100 de localuri unde poti manca si face cumparaturi.

5. Disney World’s Magic Kingdom, Lake Buena Vista
Cea mai populara atractie turistica a Floridei a inregistrat o cresterea a numarului de turisti de 17,1 milioane de turisti in 2007. Este locul ideal de petrecere a vacantelor in familie, o sursa perfecta de distractie pe cinste.

6. Disneyland Park, Anaheim
Ansamblul Disneyland cuprinde opt parcuri de distractii cu temetica diferite. La inaugurarea parcului au fost prezenti 515 milioane de vizitatori si anual se stranga aici 15 milioane de turisti din toate colturile lumii.
7. Zona nationala de agrement San Francisco
Zona este vestita pentru celebrul pod portocaliu si pentru posibilitatile de pescuit. Anual se inregistreaza in jur de 14 milioane de turisti in aceasta zona.

8. Cascada Niagara, New York
Cascada este considerata mecc turistilor inca din secolul al 19-lea. Anual, cascada este vizitata de 12 milioane de turisti.
9. Great Smoky Mountains National Park
Cel mai vizitat parc national al Americii nu este nici Grand Cayon, nici Yosemite. Frumusetile naturale ce pot fi vazute aici, in Parcul National din Tennesse in toate cele 4 anotimpuri sunt inegalabile. Cu mai mult de 800 de mile de trasee protejate, parcul gazduieste anual 12 milioane de turisti anual.

10. Marina Militara, Chicago
Inaugurata in 1961, aceasta marca a lacului Michigan a servit drept campus militar. Cu 8,6 milioane de vizitatori, zona se mandrste cu expozitii, restaurate, zone de agrement si croaziere in barci ale Marinei Americane.

11. Zona de agrement a lacului Mead, Arizona
Aflat la 30 de mile S-E distanta fata de Las Vegas, se afla cel mai mare lac artificial, o adevarata mecca pentru inotatori, pescari, iubitori de barci si de natura. Lacul este o atractie anuala pentru 7,6 milioane de turisti.
12. Studiourile din Orlando, Florida
Desi nu se afla la inaltimea rivalului sau, Disney, complexul din Orlando gazduieste 2 parcuri impresionante: Universal Studios Orlando si Universal’s Islands of Adventure, zone ce reusesc sa atraga anual 6,2 milioane vizitatori.
13. SeaWorld Florida, Orlando
Universul apelor se intalneste aici in Orlando si intruneste anual 5,8 milioane de vizitatori, iubitori de delfini si de peisajul acvatic.

14. San Antonio River Walk, Texas
Riverwalk, cunoscut si sub denumirea de "Promenada pe malul raului" este unul din cele mai vizitate locuri din Texas, in care posibilitatile de distractie sunt infinite. 5,1 milioane de turisti vin aici anual si nu degeaba locul a fost proclamat drept "Destinatia Nr.1 de divertisment din Texas".

15. Zona de agrement Delaware Water Gap, Pennsylvania
La poalele muntilor Apalasi, parcul se intinde pe o suprafata de 40 de mile pe mijlocul raului Delaware si pe 70000 de acri de-a lungul raului New Jersey. Ceea ce atrage 5 milioane de turisti anual este specificul natural al zonei, in care uiti de stres, griji si probleme.


0 Responses