Destinatii Exotice: Curacao

Paradisul tropical, Curaçao  este una din insulele Antilelor Olandeze (impreuna cu Aruba si Bonaire), situata in Caraibe.
Frumusetea insulei Curaçao nu tine doar de nenumaratele plaje cu nisip alb stralucitor (peste 40 pe toata insula, majoritatea situate pe partea de vest), sau in apele azurii ale Oceanului Atlantic care te imbie la o baie racoritoare si relaxanta. Nici macar in multitudinea de pesti tropicali, viu colorati, ce poti sa ii vezi la o mica departare de mal. Charm-ul acestei locatii se datoreaza in mare masura si capitalei sale, Willemstad, un oras de un farmec deosebit.
Casele in stil colonial in culori luminoase, pastelate, incanta ochiul turistilor. Legenda spune ca unul din primii guvernatori olandezi ai insulei, enervat de albul caselor, a declarat ca stralucirea lor ii genereaza dureri permanente de cap, ordonind vopsirea in culori pastelate si vii.
Ca orice insula tropicala o larga varietate de sporturi acvatice este disponibila: snorkeling, windsurf, jet ski. Scuba diving pentru incepatori sau certificati PADI dezvaluie frumusetile ascunse ale oceanului, Curaçao  fiind una din cele mai bune locatii din Caraibe pentru efectuarea de scufundari, existand numeroase pesteri marine, corali sau chiar epave scufundate ce pot fi vazute astfel.
Fost centru al comertului cu sclavi, insula Curaçao este acum destinatia turistica ideala pentru o vacanta intr-un paradis exotic. Plajele, insorite tot timpul anului si asezonate cu palmieri, au nisipuri albe si fine; apa marii vazuta de departe este turcoaz, iar de aproape e foarte limpede si populata cu pesti viu colorati.
Destinatia finala este Lodge Kura Hulanda & Beach Club si Hotel Kura Hulanda Spa & Casino, cele mai bune Complexuri Hoteliere din Curaçao.
0 Responses