Acvariul National din Noua Zeelanda

Acvariul National din oraselul Napier - Noua Zeelanda este un obiectiv turistic foarte popular printre miile de turisti care-l viziteaza anual.

Turul prin minunatul Acavariu incepe intr-o sala in specificul erei dinozaurilor si expune istoria acestor creaturi pe taramul Noii Zeelande. Oasele primului dinozaur au fost gasite in 1979. Turul acvariului se continua cu o vizita la crocodili, pesti tropicali si piranha. Dar mandria acvariului este de departe Oceanariul care poate fi vazut dintr-un tunel subacvatic. Casa rechinilor si a sutelor de pesti, Oceanariul ii incanta pe vizitatori prinposibilitatea de a se afla aproape de aceste vietati. Scafandrii hranesc pestii cu mana de doua ori pe zi, la ora 10 si la ora 14, iar turistii pot asista si la astfel de momente.

Momentan, vedeta acvariului este o caracatita foarte inteligenta care stie sa desfaca capace de la orice fel de sticla.

Datorita popularitatii si a numarului mare de turisti, este nevoie de rezervare pentru un tur prin minunatul Acvariu si de programare pentru scufundarea in Oceanariu. La iesire din Acavariu se afla o cafeterie si un magazin de suveniruri.

Acvariul este deschis vizitelor zilnic intre orele 9:00-17:30. Tarifele se prezinta in felul urmator:

Vizita in Acvariu
- pentru adulti: 15,50$
- pentru copii (4-14 ani): 8$, pentru copii mai mici de 4 ani biletul este gratis
- pentru studenti si varstnici: 13,50$
- pentru familii (parintii si pana la 3 copii): 44$

Scufundare in Oceanariu
- pentru adulti: 65$
- pentru copii (cu instructor): 35$
- echipamentul: 30$
- cusca de protectie: 7$
0 Responses