Destinatii Exotice: Mexic

Mexic este una dintre cele mai incredibile destinatii de calatorie. Oricum ai vrea vacanta ta sa fie, in Mexic visele iti devin realitate.
Viziteaza Mexic pentru o saptamana sau o luna, si nu te vei plictisi niciodata caci vei avea tot timpul ceva de facut sau de vizitat acolo…..chiar daca tot ceea ce vrei tu este sa te relaxezi!
Esti tipul de om aventurier? Vei gasi terenuri de golf, sporturi de apa ca snorkeling si scuba diving printre cele mai frumoase si spectaculoase recifuri de corali, hiking, rainforests, jungles si multe altele.  Plajele sunt dintre cele mai frumoase din lume. Kilometrii intregi de plaja virgina inca se gaseste in Mexic.
Ce ai zice de o plimbare printre cele mai vaste si fascinante ruine antice din lume? Daca esti genul “istoric” atunci Mexic te va captiva pana la ati taia rasuflarea. The Aztecs si The Mayans si-au lasat amprentele prin temple, orase si sate atat vestite cat si abia explorate.
Pe scurt, Mexic le are pe toate. Tot ce si-ar dori o persoana de la o vacanta de vis: relaxare, plaja, mare, cascade, situri arheologice, monumente, o cultura care merita explorata din plin.
Hotelurile din statiunile cele mai cautate din Mexic (Cancun, Cabo San Lucas, Playa del Carmen sau Mazatlan), sunt foarte apreciate pentru atractiile si imprejurimile sale incantatoare, pentru atmosfera tropicala, cu ape de culoarea turcoazului, cu nisip fin, cu o multitudine de activitati acvatice, printre care se numara inotul, scufundarile, pescuitul, golful, snorkeling. Cunoscute pentru viata de noapte captivanta, cu o multime de locuri in care se poate servi cina sau se poate dansa, resorturile stiu cum sa-si „trateze”vizitatorii.
0 Responses