Destinatii Exotice: Republica Dominicana

Urmeaza pasii facuti de Christopher Columbus si vei descoperi a doua mare insula din West Indies, un tãrâm de palmieri intinzadu-se atat cat vezi cu ochii, pjaje insorite cu nisip alb foarte fin la care numai ai visat si localnicii care iti transmit starea lor de fericire.
Republica Dominicana sau “Mica Spanie” te asteapta sa uiti complet de grijile zilnice!

Republica Dominicana este situata între Marea Caraibelor şi nordul Oceanului Atlantic, un adevarat paradis, plaje cu cocotieri si hoteluri de lux, all – inclusive.
Pe ritmuri de merengue, ajungeti spre destinatiile finale oferite ca fiind cele mai cautate si atragatoare:
Puerto Plata si Punta Cana.
Plajele insorite de aici, cunoscute si sub numele de Bavaro, oferă posibilităţi  nelimitate precum practicarea sporturilor de apa iar parcurile de distracţii acvatice fac din Republica Dominicană o destinaţie excelentă pentru familiile cu copii si chiar pentru cupluri, Luna de Miere, Revelionul sau doar …Vacanta.
Republica Dominicana poate fi aleasă ca destinaţie turistică pentru tot anul, deoarece vremea aproape tot timpul anului este însorită. Exista doua anotimpuri: vara cu temperaturi de 27-32 grade Celsius şi iarna cu temperaturi cuprinse între 22 şi 25 grade Celsius. În aceste condiţii, putem spune că în această ţară este eternă vară. Dar sezonul perfect este undeva între noiembrie şi iunie.
0 Responses