Destinatii Exotice: Costa Rica

Situata in America Centrala, Costa Rica este destinatia ideala pentru orice vizitator. Considerata una dintre cele mai frumoase tari din lume datorita panoramei naturale spectaculoase care emana exotism cat si multor activitati, plaja, soare si ape cristaline, rafting, jungla, vulcani, inot cu delfinii si multe altele.

Daca ai vizitat Costa Rica in timpul Lunii de Miere, sau cu familia sau ai vizitat-o cu prietenii intr-o excursie de aventura, stii ca nu a fost deajuns. De aceea vrei mereu sa te intorci.
Costa Rica este the “Come Back Country”, mereu si mereu.
Costa Rica este virtual un paradis nedescoperit. Este noua destinatie exotica din America Centrala. Exista multe de vazut si de facut in timpul vizitei. Este asa de usor sa angajezi un sofer sau ghid care sa-ti arate cei mai bun din Costa Rica sau sa inchiriezi o masina si sa te duci singur sa vizitezi regiuni diferite cum ar fi Arenal Volcano.
Va recomandam sa stati cateva zile de vacanta intr-un Luxury Resort, asa veti avea posibilitatea sa vedeti si simtiti ceea ce zona ofera mai bun.
Faceti canoe pe un rau linistit, walk/hike padurea tropicala pentru a vedea flora si fauna, sau experimentati un canopy tour, rafting sau kayaking trip. Sau poate doriti sa mergeti la pescuit pe un rau sau lac, sau poate doriti sa practicati golful intr-unul din resorturile din imprejurimi.
Deci daca doresti o oaza de liniste sau o vacanta de aventura, suntem aici sa transformam visul tau realitate!
Noi cunoaştem specificitatea ţărilor respective, le înţelegem particularităţile, iar acest lucru iti poate călăuzi călătoria, iti poate deschide noi oportunităţi, permiţându-ti introspecţii, creând posibilităţi de interacţiune, care nu ar fi putut fi accesibile altfel. La fiecare destinaţie, confortul şi interesele tale vor fi garantate deoarece noi am încercat şi am testat fiecare aspect în parte. Noi monitorizăm fiecare feedback astfel încât standardele să fie menţinute şi continuăm să oferim experienţa unei călătorii fără pereche pentru fiecare oaspete în parte. 
Trasam itinerariul, organizam tururi, urmărim confortul tau, răspundem cerinţelor.
0 Responses