Destinatii exotice pentru luna de miere

Luna de miere este poate cel mai asteptat eveniment al tinerilor casatoriti. Dar pentru a face din aceasta o experienta de neuitat, tinerii insuratei sunt sfatuiti sa se documenteze si sa-si faca un plan inainte de a-si face bagajele.

Iata o lista cu cele mai frumoase destinatii pentru luna de miere:

SUA
Exista nenumarate optiuni cand vine vorba de o destinatie turistica din SUA: puteti opta pentru plajele exotice din Hawaii, puteti petrece momente de neuitat la Cascada Niagara, in Miami, Florida sau Walt Disney World in Orlando. America, ca si destinatie pentru luna de miere nu va va dezamagi asteptarile.


Bora Bora
O mica insula din Franta polineziaca a Oceanului Pacific, Bora Bora este cu siguranta destinatia de vis pentru luna de miere. Faimoasa pentru peisajele de o frumusete izbitoare intr-o ambianta de neegalat, Insula Bora Bora dispune de nenumarate oportunitati de agrement: canotajul, inotul, jet skiul, scuba diving sunt doar cateva dintre ele.


Barbados
Barbados este o insula din Caraibe cunoscuta pentru apele turcoaz, plajele cu nisip alb, atmosfera linistitoare si bucataria traditionala specifica. In general, toate destinatiile din Caraibe sunt preferate de tinerii casatoriti.

Aruba
Frumusetile peisajului feeric ale insulei Aruba din Caraibe te lasa pur si simplu cu gura cascata. Aici, sotii pot merge la cumparaturi, se pot bronza, pot merge noaptea in cluburi sau pot cina la restaurante in hotelurile de prima clasa de aici.
Seychelles
Localizata departe de coasta Africii, Seychelles este renumita in intreaga lume pentru paradisul din insulele ce ofera cuplurilor casatorite momente unice pe care le vor pretui toata viata. Toate insulele dispun de nisip fin cu aspect de pudra, apa calda de un albastru ca cerul si fac din acest loc o destinatie de top pentru luna de miere. Aici nu veti avea parte numai de intimitate, ci puteti savura momente deosebite luand cina pe plaja sau relaxandu-va prin masaj la spa-uri.


Mauritius
Mauritius este o destinatie idela pentru luna de miere. Desi renumita pentru lagunele albastre si nisipul alb, frumusetea zonei nu se opreste aici: muntii, parcurile si natura salbatica impresioneaza pentru totdeauna.
Italia
Italia a impresionat dintotdeauna tinerii casatoriti prin cultura si arhitectura sa. Venetia este cotata drept destinatia indragostitilor, Sardinia este preferata pentru frumusetile sale iar Mediterana se mandreste cu plaje deosebite si coaste superbe.

Franta
Franta este o destinatie ideala pentru luna de miere inca din cele mai vechi timpuri deoarece tara ofera numeroase posibilitati pentru tinerii casatoriti, de la plaje exotice, statiuni muntoase pana la catedrale, muzee si monumente celebre. Franta este renumita pentru vinurile sale, cele mai populare destinatii pentru luna de miere fiind Parisul, Cape d'Agde si Valea Loarei.
Thailanda
Plajele sarutate de soare, insulele incantatoare si bucataria thailandeza fac din Thailanda o destinatie de vis pentru cuplurile proaspat casatorite. Cele mai populare destinatii din Thailanda sunt Bangkok, Pattaya si insula Koh Samui.

0 Responses