Destinatii Exotice: Aruba

Va planificati Revelionul, Luna de Miere sau …doar Vacanta ? Aruba este una dintre solutii.
Aruba este o insulă şi o ţară superba (180 km², 88.000 locuitori, capitala Oranjestad) făcând parte din Regatul Ţărilor de Jos în America Centrală.
Situată în Marea Caraibelor puţin la nord de peninsula Paraguaná (Venezuela), este o insulă de mică altitudine şi aridă, un paradis perfect: vremea, privelistea oferita, plajele si foarte mult soare. Toti iubitorii de tinuturi exotice gasesc in Aruba un punct comun : soarele si plajele exotice.
Aruba a făcut parte din Antilele Olandeze, de care s-a separat la 1 ianuarie 1986. Era prevăzută obţinerea independeţei în 1996, dar tranziţia a fost oprită în 1994 printr-un acord între guvernele Olandei, Arubei şi Antilelor Olandeze.
"Insula Vesela” sau “Paradisul Surferilor” cum este numita, Aruba are briza calda tropicala, plaje cu nisip alb scaldate in soare, care se intind de-a lungul marii in partea vestica a insulei, unde se gasesc si cele mai frumoase locuri de cazare de pe insula.
O vacanta pe insula Aruba este ideala pentru turistii carora le place si viata activa a noptii, baruri, discoteci si casinouri, ca a doua zi pe malul superb, pe plaja, sa se lase mangaiati de briza calda tropicala. 
Paradis romantic, Aruba cu plajele sale de un alb stralucitor si statiunile de lux, constituie o destinatie ideala pentru cupluri de orice varsta, familii sau pentru luna de miere.
Destinatia finala este "The Mill Resort & Suites" si "Riu Hotels & Resorts" hoteluri situate in Palm Beach, Aruba la cativa pasi de plaja si 15 minute de centrul orasului.
Odata ajunsi in Aruba, va veti putea bucura de multiple Activitati, Excursii….fun la "Riu Hotels & Resorts" oferite de partenerul nostru local, DePalm Tours: Aruba safari, Jeep Adventure, Beach Express, ATV Mania, Happy Hour Snorkel Sail, Scuba Diving si…………. multe altele.
0 Responses