Destinatii Exotice - Jamaica

Jamaica - cu unicitatea culturala data de radacinile africane si influentele coloniale, cu frumusetea plajelor albe, stralucitoare, cu apele turcoaz ale Caraibelor, cu peisajele tropicale vesel colorate incadrate de muntii inalti, junglele dese si salbatice, pajistile si vaile de un verde ireal, cascadele si raurile repezi, traditiile, dansurile si oamenii veseli si primitori... cu muzica si cu dansurile pe ritmuri de raggae - reprezinta paradisul indragostitilor si nu numai, fiind alegera ideala a celor care doresc o vacanta cu adevarat exotica.....
Cuplurile isi petrec aici o vacanta ca in rai, relaxandu-se la soare, sorbind usor dintr-o bautura tropicala sau inotand in marea aquamarina ascultand cantecele celebrilor Bob Marley si Harry Belafonte.
Jamaica inseamna si hoteluri si vile de lux pentru familii si cupluri in Montego Bay sau Ocho Rios, orase vibrante, vesel colorate, cu reminescinte arhitecturale, restaurante si cluburi de calitate, o combinatie ce va va face sa petreceti timpul in mod placut si diversificat sau Negril, celebra statiune cu cei 10 km de plaja, cu cel mai fin si stralucitor nisip.
Ca o propunere pentru cei care vor intr-adevar locatii remarcabile, Resorturile Sandals sau Riu Hotels   reprezinta locul unde visele devin realitate in orice ocazii: Luna de Miere, Revelion, Craciun, Paste sau doar Vacanta!
Fiecare camera este decorata intr-un stil aparte de catre designeri celebri, iar colectia de bauturi premium Beringer pusa la dispozitie intrece asteptarile celui mai pretentios degustator de vinuri. Piscinele luxoase cu terase exterioare intregesc atmosfera minunata, iar spa-ul ultramodern Red Lane™ Spa Treatments, o incantare pentru corpul dumneavoastra.
0 Responses