Destinatii Exotice - Antigua

Antigua si Barbuda sunt situate in mijlocul Insulelor Leeward din Estul Insulelor Caraibe, aproximativ 17 grade nord de ecuador dar daca privesti o harta a insulei, Antigua pare o fasie de dantela taiata de golfuri paradisiace.
In Antigua din Caraibe poti sa petreci vacanta un an intreg si sa faci plaja in fiecare zi in alt loc. Insula Antigua, unde se spune ca poti descoperi o plaja diferita in fiecare zi a anului are 365 de plaje, asa ca principalele atractii sunt... nisipul si marea de culoarea turcoazului.

Celebra pentru plaja “Dickenson Bay”, Sandals Grande Antigua 5*, ramane cea mai renumita statiune pentru un sejur romantic, fiind votata ca statiunea perfecta pentru Luna de Miere. Pentru o Luna de Miere, hotelul este atat de frumos incat nu este nevoie sa iesi din resort, apusurile de soare sunt minunate iar fiecare plaja din Antigua are un specific unic: recifi de corali, fructele de mare insa Insula este considerata destinatia perfecta si pentru amatorii de sporturi nautice: iaht-uri, schi nautic, snorkeling sau golf, tururi private cu jeep-uri ale insulei salbatice si verde.
Se pare ca insula a fost botezata de insusi Cristofor Columb care a ajuns in Antigua in cea de-a doua expeditie in Caraibe si care i-a dat numele dupa Santa Maria la Antigua, “Sfanta din Sevilla”. In 1785, legendarul amiral Horatio Nelson a debarcat pe insula, unde a stabilit cea mai importanta baza navala britanica din Caraibe. Locuitorii insulei sunt in majoritate descendenti ai sclavilor africani adusi sa munceasca pe plantatiile de trestie de zahar detinute de nobilii englezi.


Antigua este practic acum un paradis al Resort-urilor de Lux,
All- inclusive, Luxury-included si cel mai Romantic loc din lume.
0 Responses