Destinatii Exotice - Insulele Bahamas

Luna de Miere, Revelion sau numai Vacanta? Solutia: Insulele Bahamas! Inseamna plaje ireal de frumoase, cu nisip stralucitor si fin, apa limpede a oceanului, peisaj de basm.
Nassau este capitala insulelor Bahamas si se afla pe insula New Providence, langa Paradise Island. O abundenta de hoteluri, cazinouri, showuri de cabaret, docuri ticsite de iahturi, fac din Nassau un centru vibrant pentru distractie si comert.
Renumita Insula a Paradisului este legata de Nassau printr-un pod, inseamna plaje luxoase, terenuri de golf de renume mondial, cele mai bune hoteluri exotice din Caraibe, cazinouri de marimi colosale si a divertismentului de prima clasa, sporturi acvatice. Hotelul si Cazinoul Atlantis reprezinta principala atractie din Paradise Island datorita arhitecturii cladirii sub forma de turnuri si habitatului marin, dandu-ti senzatia de incursiune in lumea pierduta a Atlantidei.
Destinatiile finale sunt:
Sandals Royal Bahamian Spa Resort & Offshore Island castigatoare a prestigiosului trofeu “Five Star Diamond”, destinatie perfecta pentru cei pretentiosi. O Insula privata ca statiune, cu 8 tipuri de restanurante, cu camere si apartamente de la categoria “somptuos” in sus, cu gradini tip “Versailles”, vei sti ca in cele din urma, ai gasit Paradisul sau Riu Hotels & Resorts.
“Sandals Royal Bahamian” cuprinde si o insula privata, “Sandals Cay” unde poti evada pentru cateva ore, cu un feribot privat. Seara, bucura-te de o cina traditionala la Café Goombay cu specialitati de mare.
Aerul curat iti da energie, caldura te linisteste, frumusetea naturii te incanta, caldura si amabilitatea locuitorilor din insule care nu fac decat sa desavarseasca frumusetea peisajelor.

0 Responses